Hoe maak je van een opslagruimte een prachtige moderne homegym?

Verander een opslagruimte in een prachtige moderne homegym
Het kan moeilijk zijn om een ​​trainingsroutine aan te houden als je jongleert met een druk leven, vooral als je extra tijd moet besteden aan het pendelen naar de sportschool.

Prachtige moderne homegym
U kunt uw trainingsdoel een beetje haalbaarder maken door een ongebruikte opslagruimte of ruimte om te bouwen tot een thuisgymnastiek. Geloof het of niet, het bouwen van een homegym is niet zo moeilijk en kan de waarde van je huis verhogen.

Omsluit de opslagruimte
De kans is groot dat u uw trainingsruimte gescheiden wilt houden van de rest van het huis. Een manier om het gebied te omsluiten zonder ruimte weg te nemen of het gebied kleiner te maken, is door een spiegel te gebruiken die langs de kastdeur schuift. Dit geeft niet alleen de trainingsruimte aan, het zal ook een spiegelgebied toevoegen voor wanneer u uw tilvorm wilt controleren.

Vloeren installerenHoe maak je van een berging een mooie moderne
Er zijn verschillende materialen die u kunt gebruiken voor vloeren voor thuisgymnastiek, maar de beste en meest duurzame zijn rubberen vloeren. Rubber kan zelfs de zwaarste fitnessapparatuur ondersteunen en kan de schok van zware gewichten of constant springen absorberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *